Sinterklaas is weer in het land. Bram van der Vlugt, al 25 jaar adviseur van Sinterklaas, heeft laten weten dat de Goed Heiligman met zijn schimmel Amerigo, en heel veel Pieten woensdagmiddag 16 november aanwezig zullen zijn bij de speciale rode loper première van de film Bennie Stout – De grote film van Sinterklaas.
Photo & Video Sharing by SmugMug
Voor het maken van de film kwamen Sinterklaas en zijn gevolg speciaal over uit Spanje. Het eindresultaat hebben ze echter nog niet gezien. Ze hebben wel vernomen dat de film prachtig geworden is en inmiddels bekroond is met de Gouden Film voor meer dan 100.000 bezoekers.
Photo & Video Sharing by SmugMug
Het programma, dat plaatsvindt in het DeLaMar Theater, Marnixstraat 402 in Amsterdam, is rijk en feestelijk. Naast de vertoning van de film is er ook een speciaal podiumprogramma voor de kinderen waarin o.a. de trapkar uit de film verloot worden. Alle kinderen mogen in de foyer hun schoen zetten en na afloop is er een heuse VIP-ontvangst in de rode foyer met veel lekkers.
Photo & Video Sharing by SmugMug
Met de kids zijn we hier naar toe gegaan. Ze hebben een heerlijke middag gehad.

Klik hier om alle foto’s te bekijken.