Op zondag 4 december zijn we samen met Oma Gina en de familie van Loon naar Duinrell geweest.
In duinrell was het landgoed van Sinterklaas met een SiSa Sinterklaas concert.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Zondag al vroeg vertrokken, zodat we op tijd aanwezig zouden zijn. Het concert begon om 10:30 en je moest een kwartier voor aanvang aanwezig zijn. Geheel volgens planning kwamen Sander en Carina met de kids tegelijk met ons om 10:00 op het park aan. Ik herkende het niet meer terug uit de tijd dat ik hier met schoolreisjes kwam.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Om 10:25 waren we in de zaal voor het concert. We zaten nog niet goed en wel, of het begon al. Het was echt een hele leuke show met Sita en de 2 Piety-coats en een heleboel dansende zwarte pieten. De pieten zorgde ervoor dat alle kinderen (die wilden dan tenminste) vooraan kwamen te zitten zodat ze voor het podium konden dansen.
Met een applausmeter werd er gekeken welk liedje nu het allerleukste was, en deze zouden ze dan zingen als Sinterklaas binnenkwam. En toen Sinterklaas binnenstapte bleek ook nog eens dat Sinterklaas ontzettend goed kon zingen!

Photo & Video Sharing by SmugMug

Na het concert zijn we naar het Sinterklaashuis geweest waar je van alles kon zien: De pietenschool, de slaapkamer van de pieten, de slaapkamer van de Sint, de werkkamer van de Sint, De wasserij, Kleding atelier, en nog veel meer.
Er waren ontzettend veel pieten op het park aanwezig, altijd leuk natuurlijk in plaats van dat je naar een zwarte piet moet zoeken.
Daarbij was het park, attracties, lantaarnpalen, huisjes, trein, etc heel erg leuk aangekleed.

Photo & Video Sharing by SmugMug

Natuurlijk waren er ook een aantal attracties open, dus ze hebben zich geen moment kunnen vervelen! Wat een TOP dag!

Klik hier om alle foto’s te bekijken!